Persoonlijk interieur dankzij Corian verwerking

Bij Meubelmakerij Willem Rietman kunt u naast allerlei soorten meubelen op maat ook terecht voor Corian en de verwerking daarvan. Corian is een massief oppervlaktemateriaal gemaakt van natuurlijke mineralen. De unieke eigenschappen van dit materiaal maken het geschikt voor veel uitvoeringen. Zo is Corian erg hygiënisch en duurzaam. Doordat Willem Rietman zelf voorziet in Corian-verwerking heeft u de mogelijkheid om al uw wensen te verwezenlijken. Willem Rietman verzorgt zelf namelijk de Corian-verwerking en daardoor zijn alle ontwerpen toe te passen op uw wensen.

Corian zorgt voor een hygiënisch interieur

Willem Rietman levert dankzij de Corian-verwerking een totaalplaatje als het gaat om meubels en interieur. Aangezien Corian bij ons wordt verwerkt, is Willem Rietman niet afhankelijk van de maten die doorgaans worden gebruikt. Zo kunnen we perfect inspelen op uw wensen, ook als het gaat om het unieke materiaal Corian. De eerste inventarisatie is altijd: wat wil de klant? Daarna pas kijken we naar de materialen. In veel gevallen, vooral als het gaat om badkamers en keukens, is Corian een uiterst geschikt materiaal. Bij Willem Rietman bent u voor Corian en de gepersonifieerde verwerking daarvan aan het juiste adres.

Duurzaam Corian verwerken in uw interieur?

Corian en de verwerking van dit materiaal is uiterst duurzaam. Het is een mix van natuurlijke mineralen en acrylhars. Krassen of andere beschadigingen zijn relatief eenvoudig herstelbaar. Het geeft bovendien de mogelijkheid om veelzijdige ontwerpen te maken. Zo leent Corian zich ook voor gebogen ontwerpen en naadloze randafwerkingen. Bij Willem Rietman bent u zeker van een duurzaam custom made interieur, ook van Corian. Voor al uw vragen over Corian-verwerking en ontwerpen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Recent werk