Werkruimte van meubelmaker Willem Rietman

Willem Rietman Interieur, een initiatief dat met meer dan tien jaar ervaring niet meer in de kinderschoenen staat. Dagelijks wordt in de ruim geoutilleerde werkplaats vormgegeven aan eigenzinnige meubelen en interieuraccessoires. Onder andere lamineren, fineren, frezen, boren, postformeren, zagen, lakken, lijmen, kantafwerking behoren tot de mogelijke bewerkingen van het te verwerken materiaal. Alle hierboven genoemde bewerkingen vinden in eigen huis plaats. Zo hebben we bijvoorbeeld een pers staan op volle plaatmaat 3.05 * 1.30 mtr¹.

Op maat gezaagd plaatmateriaal van massief hout

Uiteraard kunnen we allerhande deelbewerkingen voor u verzorgen. Tevens verkoop van op maat gezaagd plaatmateriaal, massief hout naar uw specificaties bewerkt of Corian ® elementen.
 
Daarnaast onder andere een vlak-vandiktebank 40 cm¹ * doorvoer 22 cm¹, opsluitbank werkmaat 2.30 mtr¹ * 1.40 mtr¹, gatensteek, lange bandschuurmachine oscillerend met fineerzijde, formaatzaag met een loopwagen 3.10 mtr¹ met voorrits, lintzaagmachine uitlading 80 cm¹, wigfrees, meerspillige boormachine, stationaire freesmachine spil 40 mm¹ schuinverstelling tot -/- 5º.

Van elke klus -groot of klein- steeds een duidelijke, heldere offerte met alle afspraken in kort bestek en uiteraard steeds vrijblijvend. Graag nodig ik u van harte uit in voorkomende gevallen een (eerste) aanvraag neer te leggen. Mocht bovenstaand aanleiding wezen tot een verdergaande kennismaking te willen komen, dan bent u uiteraard steeds welkom op ons adres in tynaarlo. Vooraf bellen is wel verstandig, dan maak ik even tijd vrij.

Uw meubels op maat gemaakt met ruime keus uit materialen

Er wordt gewerkt met een keur van materialen zoals massief hout; als Beuken, Eiken, Kersen, Teak, Jatoba kunststof als HPL, Volkernplaat, Acrylaat, Forex, Corian van laatstgenoemde zijn we officieel dealer en verwerker. staal en non-ferro metalen, glas, natuursteen en uiteraard allerhande plaatmaterialen.

Daarnaast zijn we nog dealer van Willach specialitékasten voor de Apothekerswereld, Franke spoelbakken en werkbladen, de meest voorkomende keukenapparatuur als Itho, Siemens, Bosch, Neff, Ariston en dergelijke. Verkoop geschiedt zonder enige lobby, bij geen van bovengenoemde leveranciers behoeven we een zekere -van te voren bepaalde- omzet te behalen om te kunnen blijven leveren.

Voor een eindgebruiker wordt het eventueel te leveren meubel of interieur accessoir getekend en met materialenstaat gepresenteerd. Op deze manier wordt het totaalbeeld goed inzichtelijk gemaakt. Ook presenteren we veelal een mal op schaal 1:1 ter plekke om dit beeld te complementeren.

Volg het proces van uw op maat gemaakte meubel zelf

Opdat u niet enkel een aankoop in huis haalt met een goede prijs/kwaliteitsverhouding maar ook bijvoorbeeld een werkblad laat maken waaraan ’t plezierig werken is. Een werkblad wat voldoende ruimte biedt voor toetsenbord, beeldscherm en schrijfmogelijkheid en daarnaast aardig is vormgegeven.

Daarnaast wordt het door ons als bijzonder plezierig ervaren wanneer eindgebruiker(s) gedurende het proces polshoogte komen nemen van de voortgang in de produktie. Een greepje of verlichting laat zich bijvoorbeeld ’t beste uitzoeken op gereed produkt.

Recent werk