Willem Rietman uit Drenthe voor uw tafel op maat

Meubelmaker Willem Rietman uit Drenthe biedt een exclusief assortiment handgemaakte tafels op maat. Maatwerk van massief eiken-, beuken- of notenhouten tafels. Tafels in verschillende maten en in combinatie met diverse afwerkingen en kleuren. Alles is mogelijk. U geeft uw wensen aan en Willem Rietman maakt werkelijkheid van uw droomontwerp. Laat uw eigen tafel op maat maken door meubelmaker Willem Rietman uit Drenthe.

Custom made tafel op maat van Willem Rietman uit Drenthe

Willem Rietman uit Drenthe is dé meubelmaker voor custom made tafels op maat. U heeft misschien de perfecte tafel in gedachten, maar kunt hem nergens vinden. Of u heeft hem wel gevonden, maar de tafel is te groot of juist te klein. Herkenbaar? Schakel dan de deskundigheid van meubelmaker Willem Rietman uit Drenthe in en hij maakt uw tafel op maat. U kiest het materiaal, de maten en de afwerking en Willem Rietman gaat aan de slag. Uw wensen staan centraal. Wilt u graag advies? Ook dat is geen probleem. Door de jarenlange ervaring bent u voor vakkundig advies bij Willem Rietman uit Drenthe aan het juiste adres. Laat u adviseren over uw tafel op maat door door Willem Rietman uit Drenthe of vraag geheel vrijblijvend een offerte op.

Uw tafel op maat van dé meubelmaker in Drenthe

Bent u op zoek naar een tafel op maat, gemaakt door een meubelmaker uit Drenthe, die perfect past in uw interieur? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan. Of u nu al een uitgewerkt idee heeft of niet, voor uw perfecte custom made tafel op maat bent u aan het juiste adres bij meubelmaker Willem Rietman uit Drenthe.

Recent werk